zaterdag 2 oktober 2010

Genieten, genieten, genieten en nog eens genieten.

Met een behoorlijke hoofdpijn schrijf ik dit bericht. Wat een indrukken!! Gelukkig kan ik morgen nog een keer gaan samen met mijn zusje Helmi en mijn jongste dochter Domino .

Ik begon vanmorgen met een workshop van Jessica Donders . Zapboek maken . Twee en een half uur heerlijk plakken, knippen, borduren en peinzen!

En daarna neuzen wat er nog meer te zien en te beleven valt . Er waren ook diverse inloopworkshops waarbij je ter plekke kon inschrijven . Het resultaat laat ik morgen zien.

Je had natuurlijk ook de mogelijkheid het een en ander te kopen . Tja zie hier.
Hele leuke textiel stempels en textielverf van Trapsuutjies.

Prachtige porseleinen knopen van Ginkyo
En schitterende textielverf vanMijn-eigen. Hier ga ik morgen zeker nog eens kijken want zij hadden nog veel meer leuke spullen.
En toen we besloten naar huis te gaan via de winkel van het Museum troffen wij daar een meisje met een fantastische zelfgevilte tas. Zij heet Linda Verhagen . Haar website zal binnenkort online gaan.

.


9 opmerkingen:

Anneke zei

Je boekje en je aankopen zien er super uit, een leuke dag gehad zo te zien!

Helmi zei

Miek, fantastisch en nu mogen we morgen weer. Ik ben zo benieuwd wat Domi er van vindt. Zelfs Loek zat te twijfelen om mee te gaan. Hij vindt het patronen maken en die doosjes ook geweldig. Ik heb er zin in even een paracetamol en we kunnen weer.
Tot morgen ongeveer 11.00 uur, slaap lekker.
Helmi

Jolette zei

Ziet er allemaal erg leuk uit!
Veel plezier morgen.

Janine zei

ik vind die batik stempels al het einde, heb ik vroeger ook gedaan gebatikst, zo leuk en die tas spreekt me natuurlijk heel erg aan nu :)) ik kan niet wachten op je andere foto's groetjes van janine

anja zei

Hihi, ik zie heel bekende aankopen die ook bij mij thuis uitgestald liggen...leuk om je weer eens te zien Miek!

Anoniem zei

Dus de zus-van-Helmi is al even creatief...!

Trudis Felt zei

Jullie hebben een heerlijk creatief weekend gehad zo te zien!
Groetjes van Trudis

Jantiene zei

Volgend jaar moet ik het toch zo organiseren dat ik zelf ook wat kan zien van het Textielweekend! Het was een hele leuke dag in de bibliotheek, veel bezoekers en drie heel enthousiaste webjournalisten die live aan hun blogs werkten. Leuk om jou ook weer te ontmoeten, Miek. Tot ziens!

Linda zei

Heeee ook hier staat mijn tasje! Wat een prachtige sites hebben jullie! Ik ga hard mijn best doen om de mijne ook eens in de lucht te krijgen.....Ben niet zo'n computer kei! Geef mij maar stofjes, wolletjes, kantjes en draadjes in alle kleuren van de regenboog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...