donderdag 27 oktober 2011

Haakmotief, Crochet Motives, HÄkelmotive Silicoonstempel,

Gister kwam een nieuwe stempel binnen. Toch meteen even uitproberen. Maar het begon al niet goed . Ik kreeg hem amper van het plastic af, was bang dat ik hem kapot trok. Vond de afdruk niet mooi. moet andere inkt hiervoor uitzoeken . Welke inkt geeft de meest verfijnde details weer ??????????????????????????????.




HELP
Wat doe ik aan die gaatjes linksboven?
Ik dacht zelf een heel fijn zwart gehaakt bloempje.
Ben ik gister aan begonnen met machinegaren een bloempje haken.
Dat doe ik dus nooit meer ; (


6 opmerkingen:

Godelieve zei

Ik vind het kaartje perfect zo Miek! Die gaatjes storen niet, past bij het gescheurde randje en de losse draden.
Eventueel kleine knoopjes als je daar van houdt?
Ranger Archival inkt geeft een mooie gedetailleerde afdruk, is in veel kleuren verkrijgbaar nu.
Versafine is ook geschikt voor stempels met veel details.

Anneke zei

Wie haakt er nu ook een bloemetje met machinegaren *lol* Die gaatjes zo laten, dat vind ik ook!
Mooie afdrukken bekomen met cling stempels is moeilijk vind ik. Er gaat niks boven rubber :) Misschien eens proberen met glad papier. Bij "La Blanche" hebben ze mooi glad papier speciaal om fijne details/fotostempels op te stempelen. Verkrijgbaar bij Pipoos zag ik laatst.

Anoniem zei

Ik zie dat ik niet de enige ben die heel veel moeite heeft met de Viva stempels van het plastic halen...Maar ze zijn wel leuk voor erbij. Ik gebruik zelf Archival Jet Black maar ook het papier is van heel veel belang. Ik heb glad papier van Tim, maar ook gewoon papier van Copic en dat vind ik zelf heel fijn. Succes ermee het zijn wel mooie stempels.
Groeten van Anna

Jeany zei

leuk te lezen dat jij ook nog eens worstelt ☺ met je ontwerpen. Ik vind de afdruk toch wel erg goed gelukt, ik houd wel een beetje van dat vage. Ik denk dat stason wel een goede stempeldruk geeft. Die gaatjes.. gewoon zo laten. ☺

Helmi zei

We kunnen niet alleen maar succes verhalen laten zien. En...... alleen Allah maakt geen fouten, daarom zit er in een Perzisch tapijt ook altijd een klein foutje in het patroon. Leuk om dit te gaan zoeken voor de mensen die thuis zoiets hebben!

inge zei

ik denk een zwart frivolitebloemeke er wel in past .... dus als je heel veel tijd hebt... ik heb nog geen zwart garen in mijn assortiment maar ik wil er wel eentje sturen dan ... leg het dus even aan dekant en mail me ongeveer de afmeting ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...