zondag 19 juni 2011

Vaderdag Fathersday

Vandaag is het vaderdag. Ik had voor mijn vader dit kaartje gemaakt .Vroeger tekende mijn vader bomen zoals deze stempel.


 3 juli is de opening van de expositie van mijn vader.
Hier is de link . Hier kun je meer lezen over de Stichting Architectuurlijk Weert.
Hier kun je ook stemmen voor de publieks prijs!

De Stichting Architectuurlijk Weert schenkt ieder jaar op feestelijke wijze aandacht aan de Dag van de Architectuur. De uitreiking van de architectuurprijs en de publieksprijs vormen daarbij een hoogtepunt. Dit jaar staat het oeuvre van Weerter architect Piet Coenders in de regio Weert/Nederweert centraal. De nu 80-jarige Coenders ontwierp vele woonhuizen en appartementengebouwen, maar ook scholen, bedrijfsgebouwen en kerken. Het meeste daarvan staat in Weert en is uit de periode 1956 – 1985.

Ik ben heel trots op mijn vader .
8 opmerkingen:

Zilly zei

Wat ontzettend MOOI Miekske-een artistieke&creatieve VADER! Het heeft een mooie invloed op jullie gehad-2 artistieke&creatieve ZUSSEN! You are blessed! Geniet ervan met hart&ziel toegewenst door Sil.

Cynthia Schelzig zei

Love your leaf cards!

Marian zei

Een prachtige kaart en wat heerlijk dat je vader zo in het zonnetje gezet wordt. Proficiat!!

anja zei

Wat geweldig voor jouw pap, ik heb mijn stem uitgebracht. Wat een mooie ontwerpen! Terecht trots op jouw pap, ik denk in nog meerdere opzichten dan alleen zijn ontwerpen...

Marja's Stamp Addiction zei

Pracht kaart wederom Miek.
En trots mag je zijn op je vader. Van harte.
Groetjes Marja

Anoniem zei

I have always thought architectural rendering to be quite spectacular, especially the written words on the blueprint as well. Hope your Father enjoyed his day. xox Corrine

Zilly zei

JIJ hebt goede smaak-Miek!xxx Sil

Marilyn Rock zei

Beautiful!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...