vrijdag 25 maart 2011

Anastasia Aimee

27 maart wordt mijn oudste dochter 23 jaar! Maar 23 jaar geleden werd dit kleine mooie prinsesje na 35 weken zwangerschap met een gewicht van 1460 gram geboren!
Ik had het HELPP- syndroom en lag al 4 weken in het ziekenhuis. Dan spat een roze wolk uit elkaar. De maand maart is en blijft voor mij een hele beladen maand .
We gaan straks weer een echte verjaardagstaart bakken en mijn Stasje wil graag een versierde taart. Misschien ga ik daar zaterdag iets van laten zien .
Dit piepklein meisje is een heel mooie krachtige vrouw geworden!
Waar ik al 23 jaar heel blij mee ben.

16 opmerkingen:

Tante Tuut zei

Van harte proficiat, je mag terecht trots zijn op je dochter!
Geniet van het feest!

Helmi zei

Hoi Miek, als de dag van gisteren kan ik het me herinneren. Alles komt goed en wat is ze een plaatje. Ik kom de taart proeven!

Miranda zei

Hallo Miek, je kent me niet maar wilde toch even reageren op je ontroerende bericht. Inderdaad een prachtige dochter waar je heel blij mee kunt zijn! En kan me heel goed voorstellen dat dat een moeilijke periode is geweest die nog steeds voorbijkomt in je gevoel in deze tijd!
Een hele fijne dag! groetjes Miranda

Godelieve zei

Moet een heel spannende tijd geweest zijn, maar kijk eens hoe jullie beloond werden! Gefeliciteerd, en een heel fijne dag gewenst!!

Janine zei

allereerst ptroficiat met de verjaardag van je dochter, wat is ze een mooie, knappe meid, kon model wezen. En dat deze maand extra herinneringen oproept die je liever een beetje vergeten wil, om dat ene moment, en dat lieve meiske na, kan ik me goed voorstellen, Ik stuur je lieve groeten en geniet van je prachtig kind en haar verjaardag. lieve groeten janine

DEKAKADO zei

Ik krijg kippenvel van je verhaal, maar gelukkig, wat heb je een prachtige dochter. Van harte proficiat!! Liefs, Marleen.

Terry zei

Veel plezier met taart bakken en laat hem je maar lekker smaken! Gefeliciteerd Miek met je schitterende dochter, fijne verjaardag!!

Ellie zei

Gefeliciteerd met je meisje, ik zie dat ze 1 ding nog steeds niet heeft afgeleerd, met haar handen in het haar... in de couveuse ook met 1 hand.

Ellie zei

trouwens, vergeet ik nog te zeggen, er is een bericht over je koperpoetstechniek over de Yahoo groep Stamperscorner gegaan - had de owner gedaan hoor, niet ik, en nu vroegen ze me of ik het wilde vertalen in het engels. Ik neem aan dat je dat wel goed vindt, anders hoor ik het wel.

Jolanda zei

als eerste gefeliciteerd!wat een aangrijpend verhaal.Mooie dochter heb je en gelukkig is het goed gekomen,altijd spannend zulke dingen weet ik uit ervaring!
Fijn weekend!

Marian zei

Wat een prachtig bericht!! Van harte gefeliciteerd met die prachtige dochter.

Sil Campschroer zei

Hoe bijzonder is het leven dat zo een teer mensje kan groeien tot zo'n mooie vrouw?! Van Harte Gefeliciteerd en geniet van elkaar. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

Marilyn Rock zei

Your daughter is gorgeous! Happy Birthday and enjoy!

Anneke zei

Een bijzonder meisje. Toen al, dat ze er zich zo goed doorgesparteld heeft en nu ook nog zo te zien! Van harte proficiat hoor Miek! Geniet ervan!

anja zei

Lieve Miek,
Proficiat met je prachtige dochter.
Dikke knuffel, Anja

aukjesatelier zei

Kan me voorstellen dat het een hele spannende tijd was.
Gefeliciteerd met je dochter!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...